Gelnagels


Wat zijn gelnagels

Gelnagels zijn gemaakt van een flexibele gel laag die wordt uitgehard onder een UV-lamp. Het is een ideaal systeem om uw nagels te verlengen en te verstevigen. De nagels zijn flexibel, transparant en zien er zeer natuurlijk uit. Omdat iedereen verschillende nagels heeft, kan de salon u verschillende gelsoorten aanbieden. De ene klant heeft een sterkere gel nodig en een andere klant een flexibele gel. U kunt ook kiezen tussen een natuurlijke look of een mooie French nagel (met een wit randje). Zo kan de salon dus goed inspelen op de wensen van de klant.

U kunt kiezen om uw natuurlijke nagels door middel van gel te verstevigen, in zowel een naturel of French look. Of u kunt kiezen voor een nagelverlenging op de natuurlijke nagel door een tip te plaatsen.

Voor

 

 

 

 

 

 

 

Na

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk

  • Omdat er in de salon van elke klant een dossier wordt aangemaak, vragen wij eerst wat gegevens van u.
  • Voor de behandeling worden handen, nagels en voeten gereinigd en gedesinfecteerd met een desinfectant.
  • U kunt kiezen tussen uw nagels te laten verlengen doormiddel van het aanbrengen van een tip (stukje kunstnagel), of als u zelf lange nagels heeft, ze alleen te verstevigen. Dan hoeft u geen tips te laten zetten, maar alleen de gel op uw nagels te laten aanbrengen. Als u kiest voor een tip zal deze halverwege op het nagelbed worden aangebracht en vervolgens op de gewenste lengte worden geknipt. Dan worden de tips weg gevijld tot net boven de nagelplaat, zodat het lijkt alsof het uw eigen nagels zijn. Deze tips bieden geen stevigheid en zijn alleen bedoeld voor de verlenging van uw nagels. Om de stevigheid te verkrijgen zal hierna de gel worden opgebracht. De gel is een stroopachtige substantie die met een penseel op de nagels aangebracht wordt. Daarna zullen de nagels in een mooie vorm worden gevijld. Gelnagels kunnen worden gemaakt met een witte rand die “French manicure” wordt genoemd of door middel van een naturel look. U kunt er ook voor kiezen om uw nagels door middel van een colourgel of nagellak te laten lakken. Zo kunt u ook uw nagels laten versieren door middel van nailart. Dit is een versiering op uw nagels door middel van steentjes, streepjes enz. in verschillende kleuren.
  • Na 3 of 4 weken moet u de uitgroei laten opvullen. Dan hoeft u geen tip meer te laten plaatsen, want die groeit gewoon met uw nagel mee uit. De werkwijze gaat gewoon hetzelfde als het plaatsen van een nieuwe set.

Wat is opvullen?

Omdat uw natuurlijke nagel gewoon door blijft groeien, is het van belang om na 3 á 4 weken (afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien) uw nagels op te laten vullen. Deze nabehandeling is van belang om uw gelnagels in een zo goed mogelijke conditie te houden.

Bij het opvullen wordt circa 2/3 (het uitgegroeide gedeelte) van de nagels licht opgeveild en wordt er weer netjes gel over de gehele nagels geplaatst.

 

Opvullen

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen de gelnagels er ook weer vanaf?

Ja, maar het is beter om ze er niet zelf af te halen, maar ze er professioneel af te laten halen. Dit om beschadiging van uw natuurlijke nagels te verkomen.

Mooie teennagels

Houdt u van een mooi kleurtje op uw teennagels, maar bladdert uw nagellak er snel af. Of heeft u geen tijd of zin om uw nagels te lakken. Dan is gel op uw teennagels echt iets voor u! U kunt kiezen uit een mooi kleurtje of een mooie French manicure op uw teennagels. In de zomer is dit helemaal hot met leuke teenslippers of als u naar het strand gaat. In de winter ziet u er altijd verzorgd uit als u naar de sauna of het zwembad gaat.

Omdat uw natuurlijke nagel gewoon door blijft groeien, is het van belang om na 6 á 7 weken (afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien) uw nagels op te laten vullen. Deze nabehandeling is van belang om uw gelnagels in een zo goed mogelijke conditie te houden.